Spiga

Pactu - Renasterea (Promo Album)


Cel mai recent album semnat Pactu e pe cale de a fi finalizat, in prezent se stabilesc ultimele detalii legate de playlist si de asemenea se produc ultimele instrumentale ale unor piese deoarece acestea au fost inregistrate initial pe schite. Albumul va contine 10-12 piese. Nu s-a facut nici un compromise legat de sound, intregul album fiind inregistrat in studio. Albumul este produs in mare parte de Dallas (Oradea), dar s-a colaborat si cu alti producatori din Iasi : Mugur si Royal.


Pactu:

Acest album probabil va fi in format mp3, astfel incat unii dintre voi sa nu se mai oboseasca cu programe gen Audio-grabber sau Media player pentru rippuire. Ma mai gandeam in acelasi timp ca acest cd inregistrat, mixat, masterizat si produs in studio sa il pun la vanzare cu 3 lei pentru ca nimeni nu ar scoate din buzunar 10-15 lei pentru un mc necunoscut. Analizand mai bine cred ca unii dintre voi veti fi incapabili sa intelegeti ca acest material este strict pentru promovare si veti trage concluzii pripite  3 lei ??? inseamna ca e de kkt”. Daca il voi scoate sau nu in format fizic ramane de vazut, in functie de reactia voastra, pe care o anticipez oricum. Intre timp pana o sa apara albumul in format fizic (sau download) insotit simultan si de clip - aveti 4 piese ca promo pe care va invit sa le ascultati”.

1.Pactu feat Mugur - Romani (Produs de Dallas)2.Mugur, Razzu si Pactu - Depresia caloriferului din buzunar (Produs de Mugur)


3.Pactu feat Blondu - Impotriva ta (produs de Royal)


4.Pactu feat Mugur - Romani (Produs de Dallas)

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu