Donny Goines - The Breakfast Club (Album)

Donny Goines si-a lansat, gratis pe internet, noul album intitulat "The Breakfast Club". La productie au lucrat artisti precum : Apple Juice Kid, 6th Sense, Cookin’ Soul, Frequency, The Government, etc. Pe album are si cativa invitati de marca : Skyzoo, Planet Asia, Poison Pen, Naledge, Termanology, Big Lou, Reks, Che Grand, ESSO, Emilio Rojas, Tanya Morgan, Outasight si altii.


1) Don’t You Prod. by Cook Classics
2) Bring It Forward (New York, New York) Prod. by Versatile
3) Whatever It Is (Ft. Mela Machinko) Prod. by Frequency
4) Money (Ft. Mistah F.A.B) Prod. by DJ Static
5) Don’t Mess with a Woman (Ft. Amanda Diva & Naledge) Prod. by Dub Z
6) Sublime (Ft. Peter Hadar & Outasight) Prod. by Buckwild
7) She Like (Ft. Che Grand & Izza Kizza) Prod. by Apple Juice Kid
8) Make Me Feel (Ft. Emilio Rojas) Prod. by Kwame
9) Oh No (Ft. Patent Pending) Prod. by The Government
10) What U Expected Remix (Ft. Rain, Termanology, Reks & Big Lou)
Prod. by Statik Selektah
11) A Love Song (Ft. Lydia Caesar & Skyzoo) Prod. by Digga
12) Closer Prod. by Dame Grease
13) Digital Genocide (Ft. Planet Asia & Poison Pen) Prod. by DJ Snips
14) Grateful (Ft. Tanya Morgan & Jeremy Carr) Prod. by Cookin Soul
15) Party Apple Prod. by Apple Juice Kid
16) Can’t Get it Right (Ft. A.Pinks, Esso & 6th Sense) Prod. by 6th Sense
17) These Times Prod. by Dub Z

DOWNLOAD: Donny Goines - The Breakfast Club (Album)

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu