50 Cent isi lanseaza in sfarsit cel de-al treilea album

Dupa ce a amanat de mai multe ori lansarea celui de-al treilea album (ulterior fiind anuntat ca iese pe piata la sfarsitul lunii Iunie), 50 Cent a anuntat ca albumul “Curtis” va fi lansat pe data de 11 septembrie.



Primul album, intitulat “Get Rich or Die Tryin’” (lansat in 2003) a primit de 6 ori discul de platina, iar cel de-al doilea album, “The Massacre” (lansat in 2005), a castigat 3 discuri de platina. Cei care vor comanda albumul “Curtis” inainte ca acesta sa fie pe rafturile din magazine, vor primi albumul cu un bonus track, “Smile (I Am Leaving)“. Poate se retrage. Las’ ca-l mai avem pe Akon.

Albumul ii are ca invitati pe Justin Timberlake (noua descoperire a lui Timbaland), Akon, Mary J. Blige, Robin Thicke si Nicole Scherzinger de la trupa The Pussycat Dolls. Albumul este produs de catre Dr. Dre, Timbaland si Eminem.

“Curtis” va fi lansat pe data de 11 Septembrie, in aceeasi zi in care Kanye West isi lanseaza mult-asteptatul album “Graduation“. Vom vedea atunci cine sunt cei mai mari “oameni de afaceri” din rap-ul din SUA, bineinteles la capitolul vanzari.

Tracklist:
“Intro”
“My Gun Go Off”
“Man Down”
“Still Will Kill” (feat. Akon)
“I Get Money”
“Bring Em In”
“Ayo Technology” (feat. Justin Timberlake)
“Follow My Lead” (feat. Robin Thicke)
“Movin On Up”
“Straight To The Bank”
“Fully Loaded Clip”
“Amusement Park”
“Peep Show” (feat. Eminem)
“Fire” (feat. Young Buck & Nicole Scherzinger)
“All Of Me” (feat. Mary J. Blige)
“187″
“Smile (I Am Leaving)” (Bonus track)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu