Spiga

Okapisound.com prezinta lansarea materialului de debut Agresiv – „REFRESH”-The remixes – Primul showcase de productie muzicala din Romania

Casa de productie muzicala Okapi Sound va invita Joi, 9 Aprilie, la lansarea materialului de debut Agresiv – „REFRESH”-The remixes, la club Gossip, incepand cu orele 21.

Evenimentul este prezentat sub forma unui showcase, primul de altfel din Romania, seara fiind una mai putin obisnuita in care echipa Agresiv, formata din Ghidarcea Mihai si Lucan Vlad Octavian, isi va prezenta viziunea prin productiile muzicale.
In cadrul serii vor urca pe scena invitatii, prietenii si in acelasi timp colaboratorii celor 2, cum ar fi: Grasu XXL, Bitza, Maximilian, Guess Who, Spike si JJ, interpretand piese compuse si produse de Agresiv. Pe langa muzica show-ul va fii completat si de efecte vizuale realizate de www.fgx.ro .
Duoul de producatori propune un „sound” nou, o varianta „fresh” a unor piese, mai vechi sau mai noi, apartinand unor artisti internationali precum: Madonna, Kanye West, Nelly Furtado, Jay-z, si multi altii.

Albumul vine si in promovarea casei de productie muzicala Okapi Sound, echipa Agresiv facand parte din staff. Okapi Sound isi propune, o data cu lansarea sa pe piata, sa impinga limitele muzicii romanesti, sa ofere o interpretare mult mai deschisa atat pieselor autohtone cat si celor internationale, indiferent de gen sau stil. Casa de productie include o varietate de servicii incepand cu creatie (texte si negative) ajungand pana la vocal coaching si inregistrari.
Materialul Agresiv – „REFRESH”- The remixes va putea fii downloadat gratuit de pe site-ul www.okapisound.com, albumul fiind unul cu scop promotional, nedestinat vanzarii. Pachetul multimedia poate fii descarcat incepand cu data de 9 Aprilie 2009, data de lansare a site-ului oficial al casei de productie OKAPI SOUND.
Asadar echipa Okapi Sound impreuna cu Agresiv va asteapta Joi, 9 Aprilie, incepand cu orele 21, la Club Gossip sa paticipati la un show cum nu s-a mai intalnit in Romania. Accesul la show va fii de 15RON, iar primii 100 veniti vor primi cadou albumul Agresiv „REFRESH” The remixes.

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu